lördag 19 januari 2013

Note to self.

Om man ätit en banan i bilen så kan det vara bättre att slänga skalet på golvet, istället för att kasta ut det genom fönstret. Jag slänger ALDRIG skräp i naturen, men biologiskt avfall kan ibland få hamna i det fria. Det är ändå så sällan jag äter frukt så det påverkar ändå knappast den totala nedskräpningen.

Hursomhelst, om man nu har varit en duktig människa o för en gångs skull ätit en banan istället för en Snickers så kan det ändå vara läge att ta med sig skräpet hem. Det är nämligen så att om man öppnar fönstret när man kör i 120 km/h på motorvägen, så uppstår ett ganska kraftigt luftdrag. Och om man då händelsevis har viktiga papper (typ journalanteckningar) liggande på passagerarsätet så kan dessa få för sig att flyga ut genom sagda fönster. Särskilt förargligt blir det när de först virvlar omkring i bilen i ett par sekunder och man inser vad som håller på att hända, men ändå inte kan påverka skeendet eftersom den toppmoderna ultraspejsiga tjänstebilen har nån slags panikspärr som innebär att när man trycker hysteriskt på stäng-fönstret-knappen så gör den inget alls…

Jag får väl trösta mig med att jag utgjorde dagens skämt när jag tvingades ringa stallägaren för att återigen få alla uppgifter på hästarna o dito ägare. Man ska ju glädja sina medmänniskor och man kan väl säga att jag gjorde min plikt den dagen.
Det känns bra.

1 kommentar: