måndag 20 februari 2012

Thailand

Så har man varit i Thailand också. Jag var lite motvillig att resa så långt och orolig över att det skulle vara för varmt, men har nu blivit överbevisad – Thailand är fantastiskt! Jag hade som de flesta andra hört om hur underbara thailändare är men i sann skeptisk Sofia-anda tänkt att det måste ju vara överdrivet. Det är det inte.

Vi träffade bara en enda person under hela veckan som inte var verkligt trevlig (och hon var inte otrevlig, bara lite butter), alla andra har varit just så fantastiska som ryktet säger. Visst lever de på turisterna o måste vara tillmötesgående för att tjäna sitt levebröd, men det känns som att de faktiskt älskar sin nästa på ett genuint sätt. Jag har aldrig upplevt en liknande atmosfär i något annat land jag besökt, det måste ha med buddismen att göra på något sätt. Och om det är förklaringen så borde alla andra religioner förbjudas med omedelbar verkan!

Bilder säger ju mer än ord – för vidare info om vår underbara vecka i Ao Nang hänvisas till det här Picasa-albumet. Håll till godo!

Och väl hemma i vinterkylan igen har nu flocken utökats med lilla Ila! Från den ena ytterligheten till den andra, men allt har sin charm.

1 kommentar: