lördag 27 februari 2010

Framme!

Det blir inte alltid som man tankt sig. Vi kom inte med farjan fran Esbjerg sa jag kan tyvarr inte bista med nagon utvardering av den rutten... Jag lamnar den uppgiften vidare till nagon annan!
Istallet fick vi snabbt ta nya beslut om en alternativ resvag och da Esbjerg-Harwich bara kors 3 ggr per vecka var det inget alternativ att vanta pa nasta tur. Istallet korde vi ner till Hook och tog den vanliga farjan darifran, dock pa dagen istallet for over natten. Efter en hel del extra besvar o kostnader sa kom vi till slut fram till det lilla huset i Bungay pa fredagskvallen, bara runt atta timmar forsenade trots allt.

Huset ar bade rymligare och battre an jag mindes, vi har runt 10 grader varmt o solsken, faglarna vasnas som bara den o det har projektet kanns riktigt roligt igen! Pa mandag 8.30 borjar det!

/Sofia

PS. Det finns inget internet i huset annu, sa regelbundna uppdateringar av bloggen kommer att droja lite till.

7 kommentarer:

  1. Hej på er. Skönt att höra från er och att ni kommit fram ordentligt trots annan färdväg.
    Ha det nu så bra och lycka till på måndag. Hälsa ressällskapet.

    Inga-Lill

    SvaraRadera
  2. Det var riktigt skönt att prata med dig i gårkväll och höra din kvittrande röst igen.
    Den var långt ifrån det när du ringde hem i torsdags efter att ni inte kom med färjan och bad mig leta efter ny färja från Holland och övernattning i Tyskland.
    Tur du hade Jens med dig.
    Ha det nu så bra och lycka till i morgon.
    Jag har redan börjat kolla flyg till Stansted.....
    /Pappa

    SvaraRadera
  3. Kul att du är framme! Och vi har nästan precis lika fint väder - snöblandat underkylt regn, mulet, blåst och snösmältning och temperaturer mellan +1 till -2... Hurra! Fast vi har i alla fall fågelkvitter!

    Nike och gus är måttligt imponerade av snösmältningen - valpen skiter i vilket - mer "hurra, BÅDE blött OCH snö!"

    /Linda

    SvaraRadera
  4. Men jäklar så tokigt det kan bli då. Skönt att ni är framme nu och ditt blivande boende är bättre än du minns. Hoppas ni alla mår bra och lycka till i morgon.

    Kramar från oss alla!

    Gry och Sting skickar puss till husse (och dig) ;)

    SvaraRadera
  5. Ja, mars är ju den första vårmånaden, det låter härligt med tio plusgrader - här vräker snön ner och våren känns rätt avlägset. Det ska bli roligt att följa dina äventyr. Ha det riktigt bra!
    / Inger & Douglas

    SvaraRadera
  6. Varför kom ni inte med färjan?
    Bitte

    SvaraRadera
  7. Känner igen det där med "en del extra besvär och kostnader", även om det inte var samma "besvär". Resor är alltid äventyr! Ha det gott!

    hälsar Ann-Maj

    SvaraRadera