torsdag 12 augusti 2010

Tillbaka på jorden igen

Jaha, då börjar man litegrann landa i myllan igen efter några dagar på små moln. Stort tack för alla gratulationer - det värmer verkligen!
Personligen tycker jag att mock trial är otroligt mycket mera stimulerande o utmanande än ett working test med fasta stationer, vilket såklart gjorde våra framgångar ännu mera tillfredsställande. Även om det ibland blir lite "orättvist" så gillar jag verkligen det oförutsägbara med ett mock. Det är lite som att arbeta som veterinär i fält -> så här blev det - lös situationen med de medel du har tillgängliga .


De senaste dagarna har ägnats åt att sanera mitt lilla hus. Städning prioriteras aldrig speciellt högt (faktum är att det knappt ens kvalar in på att-göra-listan) och med 2-3 hundar i hushållet så blir det ganska snabbt minst sagt skitigt. Då är det tur att jag får besök emellanåt så att jag helt enkelt tvingas att göra en hygienisk insats - imorgon är det Inga o Bitte som gör mig den äran. Det blir bara en snabbvistit för att hämta hem två nya stjärnor från kennel Brindlebay, men även ett kort besök uppskattas mycket!

2 kommentarer:

 1. Ha! Det där kortet känner jag igen, tror minsann att jag sitter i bilen strax bakom fotografen? :-)

  SvaraRadera
 2. Nu är vi hemma i verkligheten igen o allt gick ,som du vet, alldeles lysande bra med hemtransporten på flyget... men liiite svettigt va det allt innan valparna va invägda o klara för resan hem till Sverige.

  Tack snälla Sofia för att vi fick komma o våldgästa dig med allt vårt pick o pack

  Kram till Dig
  Inga

  SvaraRadera