lördag 26 februari 2011

Förberedelser

Ännu ett kapitel i mitt liv är på väg att avslutas – ett mycket stimulerande och utvecklande sådant!! Jag har nu officiellt lämnat min anställning på Wherry Veterinary Group i Bungay och håller på att förbereda hemresan. Det var lite sorgligt att säga adjö till alla arbetskamrater igår – jag kommer att sakna dem massor! Fick faktiskt intrycket att de kommer att sakna mig också…


Jens har kommit hit för att göra mig sällskap på färden och tillsammans har vi inlett Projekt Packa & Städa. Det har gått riktigt bra hittills och under större delen av dagen har vi varit påtagligt effektiva, men nu har bränslet liksom tagit slut. Dagen inleddes med att hundarnas vaccinationer o avmaskningar uppdaterades och sen har vi jobbat på duktigt här hemma. Nu är det inte så mycket kvar (tror vi i alla fall!), så det borde utan problem hinnas med imorgon förmiddag. Istället gäller för stunden slöande i soffan med kaffe/te o resterna av Tracy’s fantastiska chokladtårta.På tv visas återigen högklassig rugby från Six Nations Cup där Wales håller på att spöa Italien i ordets alla bemärkelser. Jag kommer att sakna rugby-sändningarna när jag kommer hem, det är nästan lika spännande som skid-VM!


Ikväll ska vi till The Castle Inn tillsammans med Mike & Sara, vilket jag verkligen fram emot! Man har aldrig tråkigt i deras sällskap och The Castle Inn är Bungay’s bästa restaurang (de är rekommenderade av Guide Michelin minsann!). Det har blivit lite av ett stamställe och om någon råkar bli hungrig och befinner sig i den här delen av världen så kan jag verkligen rekommendera ett besök där.


Imorgon ska det sista putsas o packas ihop och sen bär det av hemåt. Färjan lämnar Harwich vid halv fem och efter en mellanlandning i Koholma på måndag så räknar vi med att vara hemma i Himmelsända någon gång under tisdag eftermiddag. Håll tummarna för att resan flyter på utan missöden!

3 kommentarer:

 1. Anna Lennerstrand26 februari 2011 17:52

  Välkommen tillbaka till Sverige!!

  SvaraRadera
 2. Sooo sad that you and the boys will no longer be around but we think you have gained lots from your year here in England which is great . Have a safe journey home and remember to drive VERY carefully when you arrive in Denmark , remember Bitte !! Hope you enjoy your stop over with Dad . Take care , lots of love and hugs for the wonderful boys from All the Stazjep Pack .
  PS. The decision is not yours we have decided that you WILL carry on with your Blog !!

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem!
  Hoppas att bilbesiktningen går bra... Rykten sprids :-)

  /martin

  SvaraRadera