fredag 31 december 2010

Nedräkning

Den 25 februari jobbar jag min sista dag hos Wherry Veterinary Group i Bungay – igår morse lämnade jag in min avskedsansökan. Det känns minst sagt kluvet för mig, jag har trivts väldigt bra och tycker mycket om nästan alla medarbetare. Det sistnämnda var nog ömsesidigt för de flesta verkade genuint ledsna över att jag ska lämna dem. Men så är det, livet förändras ständigt och det ska på flera sätt bli skönt att komma hem igen.

Och idag är det nyårsafton! Som så många gånger förut har jag jouren och kommer inte att fira med några festligheter. Jag tycker faktiskt att nyårsafton är alltför upphaussad och överreklamerad – "tvånget" att ha fantastiskt roligt på någon jättestor fest där champagnen flödar får mig att bli helt anti o motvalls. Våga vägra tolvslaget!
Millennieskiftet tillbringade jag till exempel hemma i en liten lägenhet i Karlskrona, med endast hundarna och jourtelefonen som sällskap. Det funkar det med! Eller är jag bara ensam o bitter…?

Året som gått har inneburit många glädjeämnen men såklart också en del motgångar, precis som det brukar vara alltså. För mig har tiden här i England inneburit stora framsteg professionellt och en påtaglig personlig utveckling. Så på det hela taget överväger tveklöst det positiva och förhoppningsvis blir 2011 ännu bättre!

Gott nytt år!!


3 kommentarer:

 1. Gott Nytt År till Dig Sofia o välkommen hem igen om ett par månader. Majk ser fram mot att träfa dig igen för det va länge sen säger han.
  Skönt att ditt samtal med cheferna nu är över
  Vi ses
  Inga

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt år till dej Sofia och välkommen hem igen. Kram fr Inga-Lill

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på det nya året! Det ska bli kul att du kommer hem igen och att vi får träffa dig och hundarna! Douglas hälsar till farsan & brorsan, kram
  Inger

  SvaraRadera