torsdag 6 januari 2011

Inte lika bra idag

Nyser, hostar, snorar, feberfrossa. Hushållspappret är slut o min näsa alldeles sårig o öm av allt snytande. Grim blev eyewipad av en av Mike’s hundar på en fasantupp som kröp runt under en jättestor hög av döda träd. Ingen har diskat. Webb-tv funkar inte för sportsändningarna. Baggi körde sitt eget race idag. Bägge hundarna och därför nu också mitt kök är s-k-i-t-i-g-a.

Räddaren i nöden - både paracetamol o fenylefrin på en gång!

Å andra sidan – vi har haft en väldigt trevlig dag med både rapphöns, duvor, änder o ett helt gäng morkullor i bagen förutom alla fasaner. Grim gjorde förutom ovanstående fadäs en mycket stabil insats igen och toppade med några helt strålande apporter. Och vem var det som hittade den där sista saknade fågeln om inte Baggi Boy?! Det har bara duggat lite istället för det heldagsregn som var utlovat. Det finns fortfarande ett förråd av Lemsip kvar så jag klarar mig nog genom natten. Jag slipper skotta snö som alla verkar vara tvungna till där hemma. Och imorgon bär det av på jakt igen!

Det är kanske synd att gnälla…

3 kommentarer:

 1. Nämen ,ingen har diskat Sofia .. det är ju förfärligt. Det låter som du haft en bra dag trots allt snorande o snörvlande. Gissar att Mike blev glad när han fick ew er idag :)
  Här hemma skottar vi mest snö ,men vi har rent inomhus .
  Snart är du hemma igen till vekligheten, med lite tur så finns snön kvar
  inga

  SvaraRadera
 2. -Verkar som du behöver besök igen :-)!
  Här är både Lemsip och Bechams SLUT efter julhelgen.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Hade man inte de där mindre bra dagarna så skulle man kanske inte uppskatta de riktigt bra lika mycket. Förstår att det är blandade känslor för hemfärd men vi är glada som snart får träffa dig och hundarna igen.
  God fortsättning på det nya året och krya på dig!

  SvaraRadera