söndag 16 maj 2010

Sköna söndag

Frukost ute på den lilla terrassen idag - visserligen kommer inte solen dit förrän strax före lunch, men det är nu så pass varmt (i alla fall 12-13 grader) att det går bra att sitta utomhus ändå. Och jag föredrar alla gånger att ha kvällssol framför morgonsol!
Notera den fina muggen - en mycket uppskattad present jag fick av Lisa strax innan jag åkte till England. Det är himla trevligt att bli påmind om vännerna hemma varje gång man tar en kopp te, vilket är ganska ofta... ;o)

Gårdagens träning med Sarah Gadd var ovanligt motig där jag för första gången någonsin kände att Grim och jag inte riktigt spelade i samma lag. Morgonen inleddes därför med ett mycket kort men intensivt träningspass där jag satte tillbaka skåpet på sin rätta plats. Nu är det oxå slut på Baggis koppelvila och han firade sin nya frihet med att fånga en kaninunge... Den hade ett brutet ben så jag gjorde den en tjänst och tog den av daga.
Senare på dagen åkte jag tillsammans med Barry och hälsade på Tony Parnell. Tony har nyligen bytt ena knäet och rör sig lite knackigt, men vi hade ändå en liten session på ängen utanför hans hus. Tydligen gjorde morgonens uppstramning susen för Grim var som ett tänt ljus igen!
Jag älskar Tonys sätt att föra sina hundar, tämligen "opolerat" (han skickar tex lika gärna hunden från sin högra som vänstra sida) men sååå lugnt o tryggt. Jag kollade såklart även in hundbeståndet och blev glad av att se min favorit Barney (FTCH Blackharn Brewster) vid god vigör. "Barney is still the best marking dog in the kennel". Roligt!

Foto: Bitte

För mig är Barney fortfarande essensen av en labrador!


Jag hade planerat min dag perfekt för att kunna gå ut o äta en sen lunch/tidig middag med några kollegor vid fyra-tiden. Detta förstördes dock effektivt av att jag helt missat att tiden tydligen flyttats till kvart över två, så jag anslöt till resten av sällskapet lagom till efterrätten... Lite tokigt men så blir det ibland! Ny arbetsvecka imorgon igen. Denna vecka förgylls dock av kärt besök från Sverige, det ser vi fram emot!

5 kommentarer:

 1. Det där med att "styra upp verksamheten" känner jag igen men det är tacksamt för det krävs inte mycket. Idag var Benny bara så URduktig på ett par markeringar med tennisboll i svår terräng, och då ska man inte glömma att jag varit rätt så sparsam med markeringar. Cobber & Hermes sitter alltid bredvid och han har blixtsnabbt förstått att MINSTA tendens till att han är för snabb genererar att någon av dom får hämta istället.
  Närsök, linjetag etc. är han bara så klockren på :))
  Hörde ryktas om ev. vakt av hundar nästa vecka ;) misstänker vem detta "Sverige-besök" kan vara! Hoppas ni får det toppen och rå om varandra då ni ses!
  Kramar
  Jill och Peter

  SvaraRadera
 2. Tack för dina trevliga och roliga inlägg Sofia. Det är inte alltid man får följa en vet´s vardag eller helg. Spara nu lite på krafterna inför "Sverigebesöket".
  Kram fr Inga-Lill

  SvaraRadera
 3. Barney - sonen Barry verkar vara rätt lik sin pappa; och sonsonen Miso lovar mycket - än så länge. Hade en bra helg som var och Craig var en trevlig mycket duktig bekantskap!
  Suverän med de yngsta.
  Har just medverkat till grunder för mina 2 bodar som ska komma denna vecka. Hämtar tjocka Ester i helgen och håller tummarna.

  SvaraRadera
 4. hej... harligt att fa folja ditt liv pa landet. Vart bor du nagon stans?

  Nar jag ser dina bilder sa saknar jag verkligen naturen och landet, det ar lite skillnad mot mitt liv i centrala London.

  xx Linda

  SvaraRadera
 5. I lilla Bungaay i Suffolk - långt från allting men himla bra på alla andra sätt! Vem frågar?

  SvaraRadera