torsdag 27 maj 2010

Det är mycke´ nu...

Nu går det i ett här i Bungay! Jens åkte hem i morse efter en på alla sätt intensiv vecka och i eftermiddags anlände pappa o faster med sina respektive för några dagars visit. De far tillbaka till Sverige på lördag kväll och på söndag blir det en ny tur till Woodhall Spa för mig o grabbarna. Det är en röd dag på måndag igen (Spring Bank Holiday) så ett par träningspass ska jag nog hinna med ihop med Guy innan jag måste återvända till Suffolk.

Fullt arbete resten av veckan och sen jouren helgen som kommer. Hua... Tyvärr hinner jag inte åka till Highclere oxå så jag får nöja mig med att hålla tummarna för den svenska insatsen, både tävlanden o domare. Men nu är det nog bäst att jag skyndar mig iväg till släkten som väntar på puben!
.


3 kommentarer:

 1. Och jag ska träna för Guy i midsommarhelgen! Himla kul ska det bli! (Jens hävdar att jag fick hans plats så jag får väl skänka honom en tacksamhetens tanke.... ;-)

  Ha det gott!

  Åsa m. flock

  PS. Fin skylt!

  SvaraRadera
 2. Nja - det var väl snarare så att du anmält intresse långt före Jens, om rätt ska vara rätt - och det ska det väl. Du fick ju inte plats i April heller. Jens var välkommen torsdagen före midsommar, men den platsen ville han inte ha.

  SvaraRadera
 3. Hej Sofia.
  Vi tyckte alla 4 att besöket hos dig blev kanon.
  Hoppas du också tycker det (du fick iaf utökat wasa sport-förrådet bra).
  Boendet hos fam Sheppard var perfekt. Bra boende, kanonfrukost, varma människor, billigt!!
  Det känns också bra att veta att du har det bra.
  Och att du får besök snart igen (midsommar är inte långt borta....)
  /Pappa

  SvaraRadera