fredag 19 mars 2010

Valpsjuka

Jag är ledsen, Magnus, det finns bara ett fåtal sätt att bota valpsjuka - det bästa är att trampa i en kisspöl när man kliver ur sängen på morgonen. Eller möjligen, det funkar i enstaka fall bättre än kisspölen, att komma tillbaka till hemmets trygga vrå o mötas av att valpen pulvriserat Något Viktigt eller Något Dyrt. Men båda sätten innebär ju "tyvärr" att man är tvungen att köpa en valp först! ;o)


foto: Ernholm

Bilden ovan visar Baggi Boy vid 8 veckors ålder, nyligen hemkommen från England. Samma snygging som i bloggens huvud alltså! Han lindade omedelbart sin matte runt ena tån och är fortfarande Mammas Kille...

Imorgon ska vi till Guy Bennett o träna. Det blir första gången för Grim Grus och jag hoppas att han sköter sig o visar hur duktig han faktiskt är. Men det är väl lika bra att ställa in sig på att bli obönhörligt granskad o hårt kritiserad som vanligt!

5 kommentarer:

  1. Du var bara tvungen att fylla på med en reklambild från din trapp... Fast eftersom jag redan är så avundsjuk att det ryker ur öronen gör det väl varken till eller ifrån!

    Kanske är du fel person att fråga om hur man undviker att gå från en lättare valpsjuka till en fullt utvecklad labradoritis?
    //Magnus

    SvaraRadera
  2. Godmorgon Sofia!
    Kul att du får komma igång med träningen och att få koppla av från jobbet några dagar. Snart får du ju Sverigegäst också och då blir det väl fullt upp.

    Kram fr Inga-Lill

    SvaraRadera
  3. JAha ...hur gick träningen hos Guy ?

    Trevlig helg
    Inga

    SvaraRadera
  4. Hej min lilla tös....
    Som vanligt är du jätteduktig på allt du företar dig tom att blogga och facebooka. Tur det så man kan hänga med lite i svängarna.
    En kanske dum fråga: pratar du engelska med vovvarna nu....

    Pappa

    SvaraRadera
  5. Oj här va mycket att läsa :) Hoppas du har de bra Sofia
    Är nyfiken på hur de gick för Grim hos Guy
    Hälsningar Kristina, Hero och lille Walle.

    SvaraRadera