söndag 11 april 2010

Ingen blogg-hund idag...

Var o tränade hos Mike o Sarah idag och jag kom dit full av tillförsikt efter gårdagens träningspass. Idag var det dock en ny dag och vår insats var inte lika gedigen som igår, kanske delvis beroende på lite nya övningar (jag har inte tidigare skickat blint över staket, stoppat o vinklat över ännu ett staket och ett dike/genom en häck). Jag hade i mitt huvud lyckats formulera flera utmärkta bidrag till The Book of Excuses, innan jag faktiskt insåg att den där Grim nog driver en del med sin matte ibland... Han gick alls inte dåligt men inte heller så glänsande som igår, och på slutet var det tydligt att han nog inte är den försiktiga mjukis som jag inbillat mig!Stiliga Baggi!
.
Den lilla swimmer-valpen är nu uppe o går! Han hade inte tyckt om varken min tröja eller den andra västen som Sarah konstruerade, men sedan det blev så varmt att de kunnat vara ute på gräsmattan på dagarna har utvecklingen gått rasande snabbt. Bröstkorgen är fortfarande lite deformerad och han rör sig lustigt, men han går på alla sina fyra ben vilket man knappt trodde var möjligt förra veckan!
Och den gule valpen är fortfarande kvar - han går tydligen under arbetsnamnet "Sofia's valp"...
.
.
Dagens vårbild - kristallklar bäck kantad av kabbelekor (eller nåt sånt).

1 kommentar:

  1. D var ju tur att ni trillat ner på jorden igen.. Flocken läste inlägget igår och ville lämna varsin kommentar till Grim"Hybris"Grus, Hobs:Gott gry, kan nog bli nästan lika bra som en golden. Linus; grabben behöver mer STRYK!, Fido: 130m!Bah!Gör jag före frukost,BAKLÄNGES! Kotten hade ingen kommentar,hälsar att hon står över tomt skryt,kom igen när du apporterat en häger..Själv kan jag bara önska en fortsatt trevlig dag!

    SvaraRadera