lördag 24 april 2010

Morgonbestyr

Har just varit ute på en lång morgonpromenad i solskenet och sitter nu med en härlig lyx-lördagsfrukost och funderar över hur jag ska lägga upp helgen. Pappa och faster med sina respektive skulle egentligen hälsat på den här veckan men det satte tyvärr vulkanen stopp för. Alltså hade jag plötsligt en helg utan planer, vet inte när det hände senast?!

Hur ska jag lägga upp det här då? Man har förutspått uppemot 20 graders värme idag, så det är nog bäst att inte överanstränga sig. Ska träna tillsammans med Sarah Gadd i eftermiddag o sen måste grillen fram ikväll igen. Det räcker nog för idag.

Funderar på att åka till East Anglian Game & Country Fair i Norwich imorgon. Alltid hittar man väl nåt man inte klarar sig utan! Och från Norwich är det ju inte långt till East Winch, kör nog det hållet hem och hälsar på Baggi´s uppfödare. Skulle tro att vi i så fall passar på att träna en stund oxå...

Sen har vi ju deklarationen som måste göras, den kommer man inte undan även om man flytt landet. Det blir nog en bra helg hur som helst!

4 kommentarer:

 1. Det låter väl som det kan bli en riktigt fin helg. Ha det så gott.
  Kram fr Inga-Lill

  SvaraRadera
 2. Tänk vilka angenäma bekymmer man kan ha. Även här i Svedala är det vackert väder idag. Så det är bara på med "spikskorna" och ut o träna hund.
  Ha nu en trevlig helg för det tänker jag försöka ha.

  Inger

  SvaraRadera
 3. Du kommer inte undan.....
  Vi kommer 27-29 maj och rår om dig.
  Jag förstår att du längtar...... ;-)

  Pappa

  SvaraRadera
 4. ...fast Wasa Sporten är på väg ändå - eller redan framme förstås :-))
  B

  SvaraRadera